Tomatsuppe Oppskrift I Ovn

Tomatsuppe Oppskrift I Ovn. Skjær opp brødet i jevnstore terninger. Til denne opskrift skal du anvende tre dåser hakkede tomater,.

Hjemmelaget tomatsuppe Oppskrift Meny.no Oppskrift i
Hjemmelaget tomatsuppe Oppskrift Meny.no Oppskrift i from www.pinterest.com

Hell over i en kasserolle og hell i hermetiserte tomatene med. I mens fisken steker, lager du salaten og rømmesausen. Hell det over brødterningene og vend det forsiktig sammen.

Prøv En Af Vores Fantastiske Opskrifter På Tomatsuppe.


3 dåser tomat hakkede eller flåede. Del tomatene i to og legg dem på et stekebrett eller en rist. Bak i ovn i ca.

Ønsker Du En Jevn Tomatsuppe, Så Kjør Den Opp Med En Stavmikser Eller En Kjøkkenmaskin.


Smør en ildfastform med litt olje, slik at det ikke brenner seg så lett. Et godt flutes eger sig også rigtig godt som tilbehør til suppe. Sett formen midt i ovnen og stek den i cirka 10 minutter først.

Pass Bare På At Alle Grønnsakene Blir Skikkelig Møre I Ovnen Uten Å Bli Nevneverdig Svidd I Kantene.


Aller best blir det med frisk timian (bruk både bladene og stilkene), men tørket timian går også greit. Dejlig hilsen at vågne op til :) jeg ser desværre først din kommentar nu, så jeg håber det lykkedes med tomatsaucen, og super lækkert med friske tomater nu hvor der er mange der har drivhuset fyldt af dem. Tomatsuppe er populært både på grund af den gode smag og at den ofte er meget nem at lave.

20 Minutter, Til Tomatene Er Gylne Og Fine.


Det kommer an på hvor tykk den er. Når den flaker seg, er den ferdig. Verdens beste tomatsaus, hvertfall ifølge meg, tar minst fem timer å lage.

Legg På Koriander Og Litt Lime.


Fordelen er at du ikke trenger å stå ved gryta i like mange timer. Krydre med salt og pepper. Ha så i tomatpure og fres noe ekstra.