Oppskrift Stekt Uer

Oppskrift Stekt Uer. Fiskekjøttet derimot er hvitt, delikat og smakfullt. Bakt uer i form med masse gode grønnsaker er en festmiddag alle setter pris på.

Épinglé sur Wonderful healthy food
Épinglé sur Wonderful healthy food from www.pinterest.com

1/2 ts gamle bay krydder (kan være noen generell fisk krydder du. Kokt uer inneholder 94 kalorier, 0 g karbo, 17 g protein og 3 g fett pr 100 gr kokt uer har beregnet å ha følgende allergener fisk, klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener. Bruk en fiskeskrape eller sløv bordkniv og skrap fisken under vann slik at skjellene ikke spruter rundt.

Snu Filetene Og Stek Videre I Ca 30 Sekunder.


Uer er en hvirfisk som kan brukes til det meste. Varm en stekepanne og stek fisken i litt olje med skinnsiden ned til skinnet blir sprøtt og gyllent. Ha egg, olje, sennep, hvitløk og litt salt i ett litermål.

Uer Med Gulrotstuing Og Urter.


En frisk, avkjølt prosecco gikk fint. Skinnet bedrar, for denne ulkefisken har et lekkert, hvitt og smakfullt kjøtt, av den mellomfete sorten. Uer er en fantastisk matfisk, og absolutt en av mine favoritter.

Uer Er En Utrolig God Fisk, Og Smaker Desto Bedre.


Smak til med salt og pepper og hold sausen varm. Øynene blir store og utstående og magen buler ut. Be gjerne fiskehandleren om å filetere og skrape skinnet.

Selv Om Jeg Ikke Liker Stekt Uer, Om Du Ikke Legger Et Tykt Lag Med Olivenolje I Pannen, Og Legg Et Lokk Over Det Å Låse Fuktighet, Jeg Kan Fortsatt Nyte Det., Jeg Likte Dette!


1/2 ts gamle bay krydder (kan være noen generell fisk krydder du. Dette skyldes for det meste overfiske med line og not men også sportsfiskere påvirker bestanden i noen områder. 1,5 dl usaltet smør, lett brunet.

Mel, Melk Og Smør Til Sausen.


Fiskekjøttet derimot er hvitt, delikat og smakfullt. Sett stekeovnen på 175 grader c. La dette stå til dagen etter kjølig.